Mirë se vini në faqën tonë
Intrama Kosovo

Kompania INTRAMA e specializuar në prodhimin dhe shitjen e makinerisë, ambalazhit dhe softvereve për sektorin e industrisë së ushqimit. Që nga 1993 kompania jonë është lider në këtë sektor në Bullgari, duke shërbyer mbi 600 klientë në të gjithë vendin. Që nga viti 2000, ne kemi zënë një pozitë udhëheqëse në treg edhe në Maqedoni.

Pajisje
Profesionale

Në vitin 2009 ka lansuar prodhimin e makinave për paketim me termoformim me vakum dhe gaz, në këtë menyrë INTRAMA plotëson nevojat e klientëve të saj duke ofruar zgjidhje në fushën e paketimit.

Baza komerciale dhe е
prodhimit

Qendra e prodhimit dhe logjistikes në Sofje u hap në vitin 2005 pranë Unazes së Sofjes afër fshatit German. Lokalet janë të vendosura përgjatë objektit si: depoja kryesore e kompanisë, dhomë për prezantimin e makinave dhe pajisjeve të ndryshme, shtypshkronja si dhe linja e prodhimit te makinave për paketim me termoformim me vakum.

Stafi
Jonë

Stafi i INTRAMA përpiqet që të jetë gjithmonë pranë klientëve të saj, duke ofruar zgjidhje komplete për industrinë ushqimore si dhe atë të tregtisë.

 

INTRAMA