INTRAMA at MEATMANIA 2019

Nga data 6 deri më 9 nëntor në qendren e panaireve Inter Expo Center në Sofje, do të mbahet panairi ndërkombëtar MEATMANIA

 

Me kënaqësi do të ju mirëpresim në stendën e INTRAMA’s  për t`ju prezantuar zgjidhje fleksibile për paketime fleksibile:  
  •  Makinë  termoformuese për paketim me MAP dhe vakum
  •  Pajisje ngarkimi automatike për produkte të prera në rriska si dhe zgjidhje robotike    per procesin automatik te paketimit
  •  Film për makina Termoformuese, tray sealer dhe aplikim për flow pack
  •  Qese vakumi
  •  Kualitet i larte Flexo-Print  për film për paketime fleksibile
  •  Zgjidhje atraktive dhe inovative të etiketave
  •  Pajisje për HoReCa 

 

Ju do të keni mundesinë të njiheni me tendencat e fundit në pajisjet e prodhimit industrial dhe shitjen me pakicë të prodhuar nga partneret tane : BIZERBA,  FREY, HENKELMAN, HOLAC, FREY, RATIONAL, PRICER, TSC dhe të tjerë

 

MEATMANIA – Salla 1 / Stenda C14