INTRAMA mori klasën BRC të certifikatës "A" për prodhimin dhe printimin e paketimit fleksibël dhe materialeve të paketimit

INTRAMA mori certifikatën BRC "A" për prodhimin dhe printimin e paketimit fleksibël dhe materialeve të paketimit në fabrikën teknologjike të sapo-ndërtuar afër Plovdivit, Bullgari. 

Qëllimi i miratimit të INTRAMA për certifikatën ndërkombëtare të njohur për cilësi dhe higjienë të lartë është i zbatueshëm për prodhimin me anë të bashkë-nxjerrjes, shtypjes me përkulje, petëzimit me shumë shtresa (pa tretës), ndarjen dhe konvertimin në qese ose ne rrul filmash fleksibël me shumë shtresa PP, PA, PE dhe EVOH me barrierë të lartë, të mesme ose të ulët për kontakt ushqimi, dhe për përdorime të tjera. 

Politika kryesore që ne si koorparatë ndjekim është arritja e kënaqësisë së konsumatorëve përmes cilësisë së lartë dhe filmave të sigurt fleksibël për paketim. 

"British Retail Consortium" (BRC) është organizatë e themeluar nga shitësit britanikë. BRC prezanton një familje të standardeve të sigurisë ushqimore të referuara si "Standardet Globale" të (BRC) që synojnë të përshkruajnë cilësinë, sigurinë dhe kriteret operacionale për të siguruar që prodhuesit ofrojnë nivelin më të lartë të mbrojtjes për konsumatorin përfundimtar.  

BRC për paketimin dhe paketimin e materialeve është i njohur si një nga standardet më të sakta në botë dhe i jep konsumatorëve besimin në aftësinë dhe kompetencën e prodhuesve.