INTRAMA Accent

INTRAMA Accent është termoformuese për vakum dhe atmosferë të modifikuar. Paketimi në film të sert dhe fleksibël.

INTRAMA prodhon makina termoformuese për vakum dhe atmosferë të modifikuar në përputhje të plotë me të gjitha direktivat dhe standardet evropiane të vendosura.  

INTRAMA Accent është rezultat i përvojës së gjatë profesionale të kompanisë në fushën e zgjidhjes së paketimit dhe është hartuar për të siguruar:

 • Besueshmëri e lartë dhe siguri operacionale
 • Shkalla e lartë e funksionalitetit që i përshtatet nevojave dhe kërkesave individuale të klientit
 • Vizioni i përsosur i produkteve të paketuara
 • Kontroll i thjeshtë i procesit të punës dhe mirëmbajtjes së lehtë
 • Dizajn higjienik

INTRAMA po vë Accent në nevojat individuale të klientit - çdo makinë është bërë me porosi dhe ndërtuar në lidhje me kërkesat tuaja individuale.

Ju keni mundësinë unike për t'u përfshirë drejtpërdrejt në zhvillimin e makinës suaj 

 

 

 

Detaje teknike:
 • Dimensionet 3500; 4400; 5000; 6000 mm (L)1105 mm (W) x 1900 mm (H)
 • Lartësia e punës 930 - 980 mm
 • Zona e ngarkimit450 – 1380 mm
 • Gjatësia e prerjes 120 – 460 mm
 • Max. thellësi formimi 100 mm
 • Max. prodhimi afërsisht. 7 cikle në min
 • Furnizimi me energji elektrike 3 Ph N / PE, 400 V, 50 Hz
 • Max. konsum energjie 8,5 KW
 • Konsumi i ajrit. 65 l për cikël
 • Presioni i ajrit 6 – 10 bar
 • Konsumi i ujit ftofës përafërsisht. 120 l në orë
 • Pompa e vakumit Busch ose Rietschle
 • Max. gjërësi filmi 355 ose 420 mm
 • Max. diameter rruli 350 mm (lart) - 450 mm (poshtë)
 • Diametër kryesor 76 mm
 • Opsione: Zona e ngarkimit më të gjatë, Sistemi i ftohjes i mbyllur