INTRAMA Beluga

Ngarkues automatik i sakte i produkteve me feta ne termoformuese

BELUGA INTRAMA

 

Dimensionet kompakte lejojne qe ngarkuesi automatik INTRAMA Beluga te vendoset ne objekte te vogla prodhimi.
Instalim i thjeshte dhe i shpejte, cinstalimi dhe rivendosja e ngarkuesit automatic INTRAMA Beluga siguron fleksibilitetin me te larte ne procesin e paketimit.

 

Process i vazhdueshem automatik nga prerja e produktit ne paketimin e produktit:

Beige

- Thermoformer INTRAMA Accent   

- Autoloader INTRAMA Beluga 

 - Slicer BIZERBA A650

 

 

Karakteristikat INTRAMA Beluga:
 •                   Process i vazhdueshem automatik nga prerja e produktit ne paketimin e produktit.
 •                   Rritja e shpejtesise se ngarkimit dhe rritja e produktivitetit.
 •                   Ndryshon automatikisht skemen e ngarkimit kur zgjedh nje program te ri.
 •                   Koha minimale e rivendosjes.
 •                   Rripat mund te nderrohen pa pasur nevojen e mjeteve.

 

 Detaje teknike INTRAMA Beluga:
 •          Dimensionet: 1760 mm (L) x 1700 mm (W) x 1800 mm (H)
 •          Kapaciteti: deri ne 20 porcione / min
 •          Gjeresia maximale e porcionit: 170 mm
 •          Gjatesia maimale e porcionit: 400 mm
 •          Minimum distance midis dy porcioneve: 150 mm
 •          Furnizimi me energji: 400 V, 3 pH, 50 Hz
 •          Maximum konsum energjie: 4,7 kW
 •          Presioni i ajrit: 6 bar
 •          Kontrolli industrial (PLC)
 •          Paneli operativ interaktiv

  

 Paneli operativ INTRAMA Beluga:
 •          Paneli ekranit me prekje me 10 ngjyra, i mbrojtur nga lageshtia dhe ndotesit.
 •          Cilesimet e parametrave.
 •          Grafika interactive siguron informacion ne lidhje me sekuencat e procesit dhe statusin actual te makines.
 •          Ruajtja e recetave te shumefishta. Transferimi I recetave ne dhe nga USB
 •          Gjuhe te ndryshme operimi.
 •          Menaxhimi llogarive te perdoruesve – Nivele te ndryshme aksesi per operatore te ndryshem te mrojtur me pasword.