INTRAMA mori çmimin për paketimin më të mire

Për të dytin vit radhazi INTRAMA është fituesja e konkursit kombëtar për paketimin më të mirë PRIZE Pack 2019. Cmimi është për paketimin MAP me markën “Maistor Tsvetko” me barriera të lartë për makinat flowpack të bëra nga filmi më i hollë  në botë me alumin me 11 shtresa të petëzuara me anti-mjegull - Top In L HB HT 35 AF. Ceremonia e ndarjes së çmimeve u zhvillua në Inter Expo Center - Sofje gjatë ekspozitave ndërkombëtare të ushqimit, pijeve dhe pajisjeve, Bulpek, Meatmania, Milk World, Salloni i Verës, Inter Ushqim dhe Pije (06-09 Nëntor 2019).